NaslovnicaVijestiEUROPSKI KLUBOVI SE BORE ZA HRVATA: Prošlog ljeta je bio katastrofalan, ali...

EUROPSKI KLUBOVI SE BORE ZA HRVATA: Prošlog ljeta je bio katastrofalan, ali sada ga žele i Francuzi!

Nakon što je stigao iz Osijeka u Glasgow Rangers prošlog ljeta za 2.5 milijuna eura, gdje je potpisao i četverogodišnji ugovor, Borna Barišić je bio možemo slobodno reći razočarenje.

EUROPSKI KLUBOVI

Međutim, kako je nova sezona krenuli, krenuo je novi Barišić – 2019/20 sezonu je krenuo vrlo dobro i sada se očekuje da bivši igrač Osijeka pruža partije zbog kojih su ga na početku i doveli.

Ali sada njega vreba još jedan klub, a to je francuski prvoligaš Dijon. Oni su se prošle sezone jedva spasili u Ligue 1 i sada sigurno ne žele da se to dogodi ponovo i imaju namjeru da krenu poboljšani u novu sezonu.

Zbog toga su krenuli po Barišića, kojeg vide kao jednog od glavnih igrača u obrani. Oni još nisu poslali nikakve ponude za njega, a s obzirom da je lijevi bek vrlo važan za Rangerse i Gerrarda, teško će ga pustiti za male novce.

Strani mediji navode kako je Dijon zainteresiran, ali da nikakve službene ponude još nije bilo. Da li će kakva ponuda stići to sigurno ne znamo, ali Dijonu sigurno treba lijevi bočni igrač nakon što ih je napustio Oussama Haddadi.

Jedini problem je taj što je Borna Barišić prije nekog vremena izjavio kako je sretan u svom sadašnjem klubu i da ne želi ići nigdje. Rangersi nemaju mnogo opcija na toj poziciji, a Barišić je jedini pravi lijevi bek u ekipi, tako da je to odlično za njega, jer će imati sve veću minutažu.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!