NaslovnicaVijestiEverton bi se ponovno mogao suočiti s oduzimanjem bodova, a ista sudbina...

Everton bi se ponovno mogao suočiti s oduzimanjem bodova, a ista sudbina prijeti i drugom klubu iz Premier lige

Prije mjesec i pol, Everton je sankcioniran s deset bodova zbog povrede propisa o održivosti i profitu Premier lige. Sada se pojavljuje mogućnost nove kazne za Everton, a isto tako i za Nottingham Forest, koji također može biti meta disciplinskih mjera.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Prema izvještaju The Timesa, oba kluba se suočavaju s poteškoćama nakon što su se pravila financijskog fair-playa pooštrila. Najava je da će o eventualnim kaznama biti odlučeno početkom travnja, što implicira da bi eventualno oduzimanje bodova imalo učinka na trenutnu sezonu.

Prema propisima, klubovima nije dopušteno imati gubitak veći od 105 milijuna funti tijekom tri godine. Everton je sankcioniran zbog prekoračenja ovog ograničenja, s gubicima od 124.5 milijuna funti do sezone 2021./22. Nottingham Forest također nailazi na probleme jer je tijekom posljednja tri prijelazna roka zabilježio gubitak od oko 230 milijuna funti na transferima igrača.

Oba kluba se trenutačno suočavaju s izazovima očuvanja statusa u tekućoj sezoni, a eventualno oduzimanje bodova bi ih dovelo u opasnost od ispadanja u niži rang natjecanja, odnosno drugu ligu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Evo koliko bodova Leverkusenu treba za titulu!

0
Uzbudljiva utrka za naslov prvaka Bundeslige nastavlja se s neočekivanim preokretima, a jedan od najvećih iznenađenja sezone je neizbježno približavanje Bayera Leverkusena naslovu njemačkog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!