NaslovnicaVijestiBREAKING: Everton odbio PSG-ovu ponudu od 30 miliona eura!

BREAKING: Everton odbio PSG-ovu ponudu od 30 miliona eura!

Everton je odbio PSG-ovu ponudu od 30 milionaeura za veznjaka Idrissu Gueyea u samoj završnici zimskog prijelaznog roka.

Aktualni prvak Francuske ranije u toku dana poslao je ponudu od skoro 25 miliona eura, koja je odbijena. Sam igrač ima veliku želju da ostvari transfer, ali Everton je ustrajan u namjeri da ga zadrži.

Trener Marco Silva ranije je naglasio da nema novca za kupovinu igrača, dok ne prodaju nekoga iz postojećeg igračkog kadra.

Silva ne želi da pusti Gueyea ni po koju cijenu, a navodno, čak je zaprijetio i otkazom upravi Evertona, ukoliko prodaju veznjaka.

Senegalac je vrlo nezadovoljan ovom odlukom kluba, i biće zanimljivo vidjeti kako će se odvijati situacija u posljednjim trenucima prijelaznog roka, odnosno hoće li doći do neke promjene u “minut do 12”.

Gueye je jedan od ključnih igrača Evertona, prošlog ljeta je nastupao na Svjetskom prvenstvu u Rusiji za reprezentaciju Senegala, a u Premier ligi je odigrao 20 utakmica ove sezone. Na Goodison Park je stigao prije dvije i po godine iz Aston Ville za 8.7 miliona eura.

Veznjak Evertona karijeru je započeo u senegalskom Diambarsu, odakle se preselio u Lille, gdje je najprije nastupao za B tim, da bi se nakon pet godina u prvom timu otisnuo u englesku Premier ligu.

Najnovije vijesti

Sedam igrača Bayerna na izlaznim vratima, njihova procijenjena vrijednost iznosi 340...

0
Nakon 11 uzastopnih naslova prvaka Njemačke, Bayern je netom završenu sezonu okončao tek na trećem mjestu, a iz Kupa ih je eliminirao drugoligaš. Jedina...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!