NaslovnicaVijestiEVERTON OTPUŠTA MARCA SILVU: Dovode jednog od najboljih menadžera na svijetu!

EVERTON OTPUŠTA MARCA SILVU: Dovode jednog od najboljih menadžera na svijetu!

Everton je povezan sa šokantnim potezom za menadžera Atletico Madrida Diega Simeonea dok se ove sezone on muči u klubu iz La Lige.

EVERTON OTPUŠTA

Argentinac je dugo smatran jednim od najboljih menadžera u svjetskom nogometu, iako je moguće da je, poput Mauricio Pochettina iz Tottenhama, njegovi korijeni slabe u Atletico Madridu.

Prema izvještaju iz Sport Witnessa, to bi moglo značiti da je Everton spreman da dovede Simeonea u svoj tim, jer izgleda gotovo sigurno da će otpustiti Marca Silvu ubrzo nakon lošeg početka sezone.

Ostaje da se vidi da li je ovo uopće moguće, no navijači Evertona bi bez sumnje bili oduševljeni ako mognu dovesti takvog impresivnog trenera koji bi im pomogao da se oporave nakon nedavnih mučenja u ligi.

Međutim, zamišljamo da bi, ukoliko Simeone napusti Madrid, mogao birati među najboljim poslovima širom Europe.

Arsenal je trenutno bez menadžera, a čini se da će Manchester United uskoro također promijeniti Solskjaera.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!