NaslovnicaVijestiEverton pozvao navijača koji je pomagao ukrajinskim izbjeglicama da zabije jedanaesterac protiv...

Everton pozvao navijača koji je pomagao ukrajinskim izbjeglicama da zabije jedanaesterac protiv Dinamo Kijeva

Herojski navijač Evertona koji je pomogao u isporuci zaliha ukrajinskim izbjeglicama zabio je pogodak tijekom predsezonske prijateljske utakmice na Goodison Parku.

Od početka ruske invazije na Ukrajinu, Evertonov navijač Paul Stratton ulaže velike napore u pomoć onima koji su pobjegli iz svoje zemlje. I klub je to prepoznao dopustivši mu da igra jedan dio u njihovoj posljednjoj pripremnoj utakmici protiv Dinamo Kijeva.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Evertonu je dosuđen jedanaesterac, a Stratton je zatim ubačen. Izveo jedanaesterac pored nepomičnog vratara Dinamo Kijeva. Zatim je s emocijama proslavio ovaj trenutak dok su ga zagrlili igrači Evertona. Slavio je na koljenima ispred prepune dvorane Gwladys Street End.

Everton je izašao kao pobjednik s 3-0, Strattonov jedanaesterac bio bi četvrti, ali njegov je udarac bio neslužbeni i stoga nije uvršten u konačni rezultat.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!