NaslovnicaVijestiEvo gdje gledati Nizozemska - Hrvatska, prijenos Lige nacija?

Evo gdje gledati Nizozemska – Hrvatska, prijenos Lige nacija?

U Rotterdamu se danas s početkom u 20:45 sastaju Hrvatska reprezentacija i Nizozemska u okviru završnice Lige nacija. Pobjednik tog susreta će se plasirati u finale. Drugi polufinalni par čine Španjolska i Italija, a njihov meč je zakazan za četvrtak. Finale i susret za treće mjesto bit će odigrani u nedjelju.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


“Nizozemska je izuzetno snažan protivnik s bogatom poviješću u svjetskom nogometu koji se ponovno vraća na vrh. Utakmica se igra pred njihovom publikom, što će predstavljati veliki izazov, ali unatoč tome, ja sam optimističan s obzirom na našu strast i motivaciju. Naš cilj je uživati u završnom turniru, a veliki uspjeh već predstavlja plasman među četiri najbolje ekipe. Nastojat ćemo obogatiti taj rezultat osvajanjem medalje. Došli smo s ciljem ostvarivanja što boljeg rezultata i poraz nije opcija. Uostalom, nitko od nas ne želi doma, zato ćemo pružiti sve od sebe.”

“Suprotstavljamo se izvrsnoj, mladoj i talentiranoj momčadi koja se ponovno penje prema visinama slave. Imaju kvalitetnu generaciju, što će predstavljati izazov pred njihovim navijačima, ali isto tako imamo i naše navijače koji će nam biti podrška. Prema mom mišljenju, šanse su podjednake – 50-50, i na nama je da ponovno pružimo maksimum.”

“Naša ekipa je ispunjena entuzijazmom, motivacijom i energijom. Temeljito smo radili i osjećamo se sjajno, unatoč činjenici da nas očekuje izazovna utakmica protiv izvanredne momčadi koja je prepuna talentiranih igrača koji su budućnost europskog i svjetskog nogometa.”

Utakmicu će prenostiti Nova TV i Sport Klub 1.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!