NaslovnicaVijestiEvo gdje možete besplatno gledati polufinala i finale Hrvatskog kupa

Evo gdje možete besplatno gledati polufinala i finale Hrvatskog kupa

Utakmice polufinala i finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa bit će dostupne besplatno na YouTube kanalu MAXSporta. U sutrašnjim polufinalnim susretima sastaju se Lokomotiva i Rijeka s početkom u 16 sati na stadionu u Kranjčevićevoj, dok će se Hajduk i Dinamo suočiti u drugom polufinalu s početkom u 19 sati na stadionu Poljud.

Lokomotiva je izborila polufinalnu utakmicu ostvarivši gostujuće pobjede protiv Dugog Sela (1:0) i Vukovara (2:1), te nakon toga kod kuće pobijedila Osijek (1:0) u četvrtfinalu. Rijeka je među posljednja četiri stigla nakon uvjerljive pobjede kod Libertasa (9:0), te gostujućih pobjeda kod Cibalije (3:1) i Rudeša (1:0).

Hajduk brani titulu osvajača Kupa koju je osvojio u posljednje dvije sezone. Do polufinala ove sezone stigao je pobjedama protiv Omladinca iz Gornje Vrbe (6:0), Jadrana iz Ploča (2:0), te u četvrtfinalu protiv Varaždina (5:0). Dinamov put do polufinala bio je sljedeći: pobjede nad Ponikvama (4:1), Oriolikom (8:0) i Goricom (4:0).

Podsjetimo, u subotu je Dinamo svladao Hajduk na Poljudu i umanjio njegove izglede za trijumf u prvenstvu. Utakmica je završila rezultatom 1:0, a jedini gol postigao je Bruno Petković. Na tom susretu, ozljedu je pretrpio Marko Livaja.

Finalne utakmice ove sezone zakazane su za 15. i 30. svibnja, pri čemu će domaćinstvo prve utakmice pripasti klubu s manjim kup-koeficijentom u prethodnih pet sezona.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!