NaslovnicaVijestiEvo gdje možete gledati direktan prijenos susreta Dinamo Zagreb - Benfica

Evo gdje možete gledati direktan prijenos susreta Dinamo Zagreb – Benfica

Evo gdje možete gledati direktan prijenos susreta Dinamo Zagreb – Benfica. Ogromna i povijesna utakmica je pred Dinamo Zagrebom. Nakon što su uspjeli prezimiti u Europi poslije 49 godina, oni su napravili ogroman korak u 1/16 finala Europske lige tako što su pobijedili momčad Viktorije Plzen, dok ih je izvlačenje u Nyonu uparilo sa vrlo jakom Benficom.

Evo gdje možete

Portugalski tim je očigledni favorit, a bet365 kladionica nam daje koeficijent od 2.45 na pobjedu Benfice, ali vjerujemo da im sigurno neće biti lako pred prepunim Maksimirom, koji je raspordan do posljednjeg mjesta.

Dinamo Zagreb je ekipa koja je odlično igrala do sada u ovom natjecanju ove sezone i oni vjeruju da uz svoje navijače i sve one koji ih bodre mogu proći i ovaj najteži test do sada, međutim, svi izgledi su protiv njih, a tako nam je i bet365 kladionica dala koeficijent od 3.25 na njihovu pobjedu.

Oni koji ne budu mogli pratiti utakmicu sa tribina Maksimira, imat će šansu da to čine od kuće pred svojom televizijom. Naime, Arena Sport 1 će imati direktan prijenos sa Maksimira sa početkom utakmice u 18:55, međutim prije toga će u 18 sati početi uvodna emisija. Sretno Dinamo!

UPLATI NA DINAMO!

Uz najbolje koeficijente, bet365 kladionica za nove igrače nudi odlične promocije. Tako da nam za igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Albanije i Makedonije nude bonus pri prvoj uplati do 25€.

Dok je za igrače iz Bosne i Hercegovine taj bonus nešto veći i pri prvoj uplati možete uzeti do 50€. Zaista bi bilo šteta ne iskoristiti sve ove poklone jedne od najboljih kladionica na svijetu.

Ukoliko se svakako kladite u zemaljskim kladionicama, vi ćete taj novac potrošiti, međutim, zemaljske kladionice ne nude nikakve bonuse, tako da ste ovdje samo na dobitku, dok nemate ni manipulativnih troškova, niti poreza na dobitak.

UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!