NaslovnicaVijestiEvo gdje možete gledati utakmicu između Hrvatske i Portugala

Evo gdje možete gledati utakmicu između Hrvatske i Portugala

Zadnja pripremna utakmica hrvatske reprezentacije prije Europskog prvenstva, koje počinje za šest dana u Njemačkoj, održat će se večeras u Lisabonu, gdje će Portugal ugostiti momčad Zlatka Dalića.

Utakmica počinje u 18:45. Portugal i Hrvatska su se dosad susreli sedam puta. Portugal je pobijedio šest puta, dok je jedna utakmica završila neriješeno.

“Veliki je to test za nas, veliki izazov, jer igramo protiv teškog protivnika na njihovom terenu. Portugal je jedan od glavnih favorita za osvajanje Eura. Željeli smo sličnog protivnika po kvaliteti i stilu igre, tako da je Portugal dobar izbor,” rekao je u najavi utakmice Dalić, istaknuvši kako ova utakmica Hrvatskoj služi za pripremu protiv Španjolske s kojom će se susresti za sedam dana u Berlinu.

Utakmicu će prenositi Nova TV.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!