NaslovnicaVijestiEvo gdje možete pratiti prijenos utakmice Superkupa

Evo gdje možete pratiti prijenos utakmice Superkupa

Na stadionu Maksimir će se odigrati utakmica SuperSport Superkupa između Dinama i Hajduka. Hrvatski prvak Dinamo protiv pobjednika kupa Hajduka je i branitelj prošlogodišnjeg naslova osvojenog boljim izvođenjem jedanaesteraca (Dinamo – Hajduk 4:1).

U 20 sati će započeti utakmica, koja će se prenositi na MaxSportu 1. Uvodna emisija bit će emitirana sat vremena prije početka utakmice.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


“Jako smo uzbuđeni, a vjerujem da su i navijači uzbuđeni pred početak sezone. Superkup je dobrodošla utakmica za nas, Hajduk i sve koji vole nogomet, mislim da je to idealan način da otvorimo novu sezonu. Očekujemo dobru utakmicu, da nastavimo tamo gdje smo stali prošle sezone, a naravno, nadamo se da će to biti popraćeno dobrim rezultatom i novim peharom,” rekao je u najavi utakmice Dinamov trener Igor Bišćan.

Hajduk je komentirao ovako:

“Gledali smo sve što su igrali tijekom priprema, sve što se moglo gledati. Očekujem dobru i ozbiljnu momčad, bili su dobri na kraju prošle sezone, zato su sve dobre rezultate ostvarili u kontinuitetu pred kraj prvenstva, uzeli su i Kup. Tako su izgledali na pripremama i očekujem maksimalno ozbiljnu utakmicu.Trofej je u pitanju, s obzirom na protivnika i važnost utakmice sigurno će biti dobra atmosfera”, dodao je Bišćan.

“Svi smo motivirani za svaki trening, svaku prijateljsku utakmicu. Superkup donosi trofej. Nije slatko kao prvenstvo, ali je trofej. Svaka utakmica može imati veliki utjecaj. Pripremamo se, pokušavamo igrati što bolje i pobijediti. Nogomet je dinamičan, nakon prošle sezone imali smo nekoliko tjedana odmora da se pripremimo za novu sezonu. Treninzi su jedno, kad krene nešto ozbiljno, bit ćemo puno pametniji”, izjavio je Hajdukov trener Ivan Leko.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!