NaslovnicaVijestiEvo gdje možete pratiti susret Hrvatske i Turske u kvalifikacijama za Europsko...

Evo gdje možete pratiti susret Hrvatske i Turske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo

Danas u 20:45 sati na Opus Areni, Hrvatska reprezentacija igra važnu kvalifikacijsku utakmicu za Europsko prvenstvo 2024. godine protiv Turske. Izbornik Zlatko Dalić je najavio ovaj susret kao presudan u nastojanjima Hrvatske da ostvari plasman na Europsko prvenstvo, nazivajući ga ključnim trenutkom.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


“Ovo je ključna utakmica za odlazak na Euro. Imamo veliki motiv, a imat ćemo veliku podršku. Volio bih što prije riješiti pitanje plasmana na Europsko prvenstvo, a sutrašnjom pobjedom možemo riješiti 90 posto”, rekao je Dalić i naveo probleme koje ima uoči ove utakmice:

“Kod nas je uvijek pritisak, uvijek netko nedostaje. Kako stvari stoje, nećemo forsirati Juranovića i Petkovića. Oni će biti na klupi i pripremat ćemo ih za Wales. Tražimo rješenja u napadu, Brekalo igra dobro u Fiorentini, voli igrati na lijevoj strani i sada ima priliku, ali tu su i Majer i Vlašić. Pašalić ima odgovornost i disciplinu i mi ga vidimo na desnoj strani. Musa je, s druge strane, u vrhu napada ispred Belje.”

Na temelju Dalićevih odgovora tijekom konferencije za medije, izgleda da će Hrvatska nastupiti s ovim sastavom: Livaković – Stanišić, Šutalo, Gvardiol, Sosa – Modrić, Brozović, Kovačić – Pašalić, Musa, Brekalo. Jedina moguća promjena vjerojatno bi se dogodila na poziciji lijevog beka, gdje bi Borna Barišić mogao dobiti prednost ispred Sose.

Utakmica u Osijeku počinje u 20:45 sati i prenosi je Nova TV. Važno je napomenuti da nakon ovog susreta u Osijeku Hrvatska ima jedno gostovanje, koje se očekuje u Cardiffu protiv Walesa u nedjelju, kao dio ovog kvalifikacijskog ciklusa.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!