NaslovnicaVijestiZASTRAŠUJUĆA MOMČAD: Evo kakav će sastav Guardiola imati u novoj sezoni ako...

ZASTRAŠUJUĆA MOMČAD: Evo kakav će sastav Guardiola imati u novoj sezoni ako dođu Grealish i Kane!

Manchester City ima nevjerojatan sastav na raspolaganju, ali njihove mogućnosti sa potencijalnim dolascima Jacka Grealisha i Harryja Kanea su zastrašujuće.

Prvak Premier lige jako se trudi potpisati dva engleska reprezentativca i stvari su se zahuktale u posljednje vrijeme.

U petak se govorilo o tome kako je City poslao ponudu od 100 milijuna funti za Grealisha, dok je velika vijest u ponedjeljak bila da se engleski kapetan Kane nije pojavio na treningu Spursa.

Mnogo bi se toga moglo dogoditi od sada do kraja prijelaznog roka, ali ako City potpiše svoja dva glavna cilja, moglo bi biti gotovo za ostatak lige.

“Ako dovedu Jacka Grealisha i Harryja Kanea, možda je bolje da se ni ne pojavljujemo u Premier ligi sljedeće sezone”, bila je izjava bivšeg veznjaka Spursa i Wolvesa Jamieja O’Hare za Sky Sports.

A kad pogledate mogućnosti koje bi Pep Guardiola mogao imati za sljedeću sezonu, teško je ne složiti se sa O’Harom.

City je prošle sezone igrao bez pravog napadača, a ipak je osvojio ligu sa 12 bodova prednosti. Ubacite talente Grealisha i Kanea u sastav i imat ćete ozbiljnu snagu i nevjerojatan napad.

Evo tri potencijalna sastava koje bi Guardiola mogao izvesti u sljedećoj sezoni:

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!