NaslovnicaVijestiEvo kakav plan imaju u Real Madridu ukoliko Cristiano Ronaldo ne otkrije...

Evo kakav plan imaju u Real Madridu ukoliko Cristiano Ronaldo ne otkrije javno da želi otići iz kluba!

Po svemu sudeći, odlazak Cristiana Ronalda iz Real Madrida je već gotova stvar. Španjolski i talijanski mediji su u srijedu objavili kako Portugalac ozbiljno razmišlja o odlasku u Juventus, koji je ponudio 100 miliona eura za njega.

Cristiano Ronaldo napušta Real Madrid

Navodno, on je impresioniran klubom iz Torina, predsjednikom kluba i navijačima, te tamo želi nastaviti karijeru, unatoč tome što za njega interes pokazuju i njegov bivši klub Manchester United, te Paris Saint-Germain.

[su_xbet_ruscro]

Španjolski nogometni stručnjak Guillem Balague je jučer dao zanimljiv intervjuu u kojem je objasnio cijelu situaciju. Naime, rekao je: “Cristiano Ronaldo je dobio ponudu, ali ne od Manchester Uniteda, oni nisu uopšte zainteresovani. Ponuđeno mu je 30 miliona eura godišnje od strane Juventusa, koji je spreman platiti 100 miliona eura Real Madridu. Real još uvijek nije dobio tu ponudu, ali Jorge Mendes je obećao kako će ona uskoro stići.”

Međutim, španjolski mediji su objavili kako čelnici ‘kraljevskog’ kluba nisu spremni pustiti 33-godišnjaka ukoliko javno ne otkrije da želi otići iz kluba. Navodno, žele da prizna kako nije otjeran iz kluba.

[su_bet365_100bonus]

Marca je danas objavila što će se dogoditi u slučaju da on to ne uradi. Naime, klub je spreman vratiti njegovu otkupnu klauzulu nazad na milijardu eura. U izvješću piše: “Real Madrid će vratiti njegovu staru otkupnu klauzulu kako bi ga natjerao da objasni razlog svog odlaska. Ponuda od 100 miliona eura je beskorisna ukoliko igrač ne napravi prvi korak. Zapravo, poruka da će klauzula biti povećana na milijardu eura ima dva cilja. Prvi je da cijena transfera na kraju dostigne 120 miliona eura, a drugi, i daleko važniji, je da javnost shvati kako ga se klub ne želi riješiti.”

Drugim riječima, Ronaldu ne preostaje ništa drugo nego da se javno izjasni ukoliko želi otići u Juventus. Sve ovo je odluka sa vrha, odnosno odluka predsjednika Florentina Pereza, koji je jako zabrinut zbog moguće reakcije navijača.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!