NaslovnicaVijestiEvo kakav raspored do kraja sezone imaju Dinamo i Rijeka

Evo kakav raspored do kraja sezone imaju Dinamo i Rijeka

RIJEKA je doživjela poraz od 3:1 u 32. kolu SuperSport HNL-a na stadionu Kranjčevićeva, što je bio veliki neuspjeh u borbi za naslov. Nisu uspjeli prestići Dinamo, koji je slavio u Varaždinu i preuzeo vrh tablice. Pred nama su još četiri kola do kraja prvenstva, a sljedeće su utakmice ključne.

Sve oči bit će uprte u Rujevicu u nedjelju od 19:30, gdje će se odigrati derbi između Rijeke i Dinama. Pobjeda Dinama u tom susretu bio bi značajan korak prema obrani naslova prvaka. Nakon toga, do kraja prvenstva, obje momčadi imaju sličan raspored. I Dinamo i Rijeka će igrati protiv Slavena i Osijeka. Razlika je u tome što Dinamo ima još jednu utakmicu protiv Rudeša, dok Rijeka igra protiv Varaždina.

RASPORED DO KRAJA SEZONE:

DINAMO

33. KOLO – Rijeka – Dinamo

34. KOLO – Dinamo – Osijek

35. KOLO – Slaven – Dinamo

36. KOLO – Dinamo – Rudeš

RIJEKA

33. KOLO – Rijeka – Dinamo

34. KOLO – Varaždin – Rijeka

35. KOLO – Osijek – Rijeka

36. KOLO – Rijeka – Slaven

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!