NaslovnicaVijestiEvo kakav raspored do kraja sezone imaju Dinamo i Rijeka

Evo kakav raspored do kraja sezone imaju Dinamo i Rijeka

RIJEKA je doživjela poraz od 3:1 u 32. kolu SuperSport HNL-a na stadionu Kranjčevićeva, što je bio veliki neuspjeh u borbi za naslov. Nisu uspjeli prestići Dinamo, koji je slavio u Varaždinu i preuzeo vrh tablice. Pred nama su još četiri kola do kraja prvenstva, a sljedeće su utakmice ključne.

Sve oči bit će uprte u Rujevicu u nedjelju od 19:30, gdje će se odigrati derbi između Rijeke i Dinama. Pobjeda Dinama u tom susretu bio bi značajan korak prema obrani naslova prvaka. Nakon toga, do kraja prvenstva, obje momčadi imaju sličan raspored. I Dinamo i Rijeka će igrati protiv Slavena i Osijeka. Razlika je u tome što Dinamo ima još jednu utakmicu protiv Rudeša, dok Rijeka igra protiv Varaždina.

RASPORED DO KRAJA SEZONE:

DINAMO

33. KOLO – Rijeka – Dinamo

34. KOLO – Dinamo – Osijek

35. KOLO – Slaven – Dinamo

36. KOLO – Dinamo – Rudeš

RIJEKA

33. KOLO – Rijeka – Dinamo

34. KOLO – Varaždin – Rijeka

35. KOLO – Osijek – Rijeka

36. KOLO – Rijeka – Slaven

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!