NaslovnicaVijestiEvo kako bi sljedeće sezone izgledala Liga prvaka i Europska liga!

Evo kako bi sljedeće sezone izgledala Liga prvaka i Europska liga!

Liga prvaka i Europska liga će izgledati potpuno drugačije sljedeće sezone ako se Superliga bude igrala.

U nedelju je zajednička izjava 12 vodećih europskih klubova potvrdila njihove planove za novo natjecanje i ostavku na članstvo u Europskom klupskom savezu.

Velika šestica Premier lige, kao i tri ekipe iz Serije A, odnosno La Lige, klubovi su osnivači uključeni u planove koji su nogomet potresli do temelja.

Bayernu i PSG-u, prošlosezonskim finalistima Lige prvaka, ponudili su isto, ali oni su odbili priliku.

Superliga bi se igrala sredinom tjedna zajedno sa domaćim ligama i značila bi da se klubovi poput Manchester Uniteda, Manchester Cityja, Chelseaja, Liverpoola, Tottenhama, Arsenala, Intera, Milana, Juventusa, Atletico Madrida, Reala i Barcelone ne bi natjecali u Ligi prvaka i Europskoj ligi.

Mogli bismo vidjeti prilik timova koji zauzimaju svoja mjesta u europskom natjecanju. Što se tiče trenutnih pozicija, Leicester, West Ham, Everton i Leeds bi predstavljali Englesku u Ligi prvaka sljedeće sezone.

U Europskoj ligi bi bili Aston Villa, Wolves i Crystal Palace.

Atalanta, Napoli, Lazio i Roma bili bi sudionici Lige prvaka iz Italije, a Sassuolo, Verona, Sampdoria bi bili u Europskoj ligi.

Nedostatak Barcelone, Real Madrida i Atletico Madrida u Ligi prvaka pružio bi priliku Sevilli, Villarrealu, Betisu i Real Sociedadu u glavnom europskom klupskom natjecanju, te Granadi, Levanteu i Celti Vigo u Europskoj ligi.

Liga prvaka i Europska liga nisu suspendirane suprotno nekim izvješćima, ali UEFA je potvrdila da će se momčadi suočiti sa zabranama sa svih UEFA-inih i FIFA-inih natjecanja, a svim uključenim igračima neće biti dopušteno da igraju na međunarodnim turnirima poput Europskog i Svjetskog prvenstva.

Svaki bi klub u Superligi također mogao biti tužen za nevjerojatnih 60 milijardi eura, kažu izvještaji.

Premier liga, La Liga i Serie A protive se planovima, koji su naširoko osuđivani.

Europska Super liga mogla bi započeti već u kolovozu i u njoj će se natjecati 20 momčadi.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Švedski nogometni savez odbio uvođenje VAR-a u lige zbog protivljenja klubova

0
Predsjednik Švedskog nogometnog saveza (SvFF), Fredrik Reinfeldt, objavio je u petak da Švedske elitne lige neće usvojiti sustav video analize (VAR) uslijed snažnog protivljenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!