NaslovnicaVijestiEvo kako će izgledati prvih 11 u Manchester Unitedu sa Cristianom Ronaldom!

Evo kako će izgledati prvih 11 u Manchester Unitedu sa Cristianom Ronaldom!

12 godina nakon što je Englesku zamijenio Španjolskom, Manchester United je ostvario nezamislivo vrativši Cristiana Ronalda na Old Trafford.

Menadžer Crvenih đavola Ole Gunnar Solskjaer nedavno je 36-godišnjaka proglasio najboljim igračem na svijetu, ali mnogi su se zapitali kako će se uklopiti u tim Manchester Uniteda.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Norveški taktičar sada ima fleksibilne mogućnosti za napad sa Masonom Greenwoodom, Jadonom Sanchom, Marcusom Rashfordom i Cristianom Ronaldom.

Uzevši sve u obzir, ovo su tri postave sa kojima bi Manchester United mogao igrati ove sezone.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!