NaslovnicaVijestiEvo kako će sastav Barcelone izgledati ove sezone!

Evo kako će sastav Barcelone izgledati ove sezone!

Barcelona će sa ovim sastavom biti prvi favorit za osvajanje La Lige u što vjeruju i kladionice koje nude 1,60 na to da će Barcelona osvojiti Primeru. Osim Primere, glavni fokus društva kojeg će predvoditi Leo Messi biti će Liga Prvaka koja im je prošle godine iskliznula na nevjerojatan način.

Najveće pojačanje Barcelone je Antoine Griezmann koji je doveden za čak 120 milijuna eura. Uz njega Frenkie de Jong došao je iz Ajaxa za 75 milijuna eura kao i Neto i Junior Firpo.

Sa druge strane Barcelonu su napustili Malcom koji je otišao u Zenit za 40 milijuna eura, Jasper Cillessen u Valenciju za 35 milijuna eura, Andre Gomes u Everton za 25 milijuna eura, te Paco Alcacer u Borussiju Dortmind za 21 milijun eura.

Sve u svemu sastav Barcelone izgleda respektabilno te vjerujemo da će sa ovim sastavom Barelona dominirati La Ligom ove sezone te da će jako daleko dogurati u Ligi Prvaka.

Najnovije vijesti

Švedski nogometni savez odbio uvođenje VAR-a u lige zbog protivljenja klubova

0
Predsjednik Švedskog nogometnog saveza (SvFF), Fredrik Reinfeldt, objavio je u petak da Švedske elitne lige neće usvojiti sustav video analize (VAR) uslijed snažnog protivljenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!