NaslovnicaVijestiEvo kako je 100 tisuća Grka proslavilo povijesni trofej Konferencijske lige u...

Evo kako je 100 tisuća Grka proslavilo povijesni trofej Konferencijske lige u Ateni!

U finalu Konferencijske lige održanom u Ateni, Olympiacos je dramatično pobijedio Fiorentinu rezultatom 1:0, čime je postao prvi grčki klub koji je osvojio europsko natjecanje. Ključni trenutak dogodio se u 116. minuti kada je Ayoub El Kaabi postigao gol za povijesni naslov.

Ovo je povijesni uspjeh za Olympiacosovog trenera Josea Luisa Mendilibara, koji je prošle sezone vodio Sevillu do naslova u Europa ligi, a ove godine doveo Olympiacos do trofeja u Konferencijskoj ligi. Posljednji koji je postigao sličan podvig bio je Rafa Benitez, osvojivši 2004. Kup UEFA s Valencijom, a 2005. Ligu prvaka s Liverpoolom. Za Olympiacos je ovaj trofej posebno značajan jer je osvojen u Ateni, na stadionu velikog rivala AEK-a, i to od strane kluba iz predgrađa Pireja.

Navijači Olympiacosa burno su slavili i likovali nakon trijumfa, što potvrđuju prizori s ulica Atene i Pireja. Prema grčkim medijima, na ulice je izašlo više od 100 tisuća navijača kako bi proslavili ovu povijesnu pobjedu.

Dok je Olympiacos u deliriju, Fiorentina tuguje. Ovo je druga uzastopna godina da je izgubila dramatično u finalu Konferencijske lige. Prije godinu dana u Pragu, West Ham je pobijedio golom u 90. minuti, a sada je Fiorentina pala u produžecima.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!