NaslovnicaVijestiEvo kako je Balotelli reagovao na izjednačujući gol Milana na jučerašnjem derbiju...

Evo kako je Balotelli reagovao na izjednačujući gol Milana na jučerašnjem derbiju protiv Intera

Milanski derbi, odnosno poznatiji kao Derby della Madonnina, je nekada bio jedan od najvećih nogometnih derbija.

Evo kako je Balotelli reagovao na izjednačujući gol Milana

Nažalost, talijanski nogomet više nije popularan kao što je nekad bio, a Milan i Inter su samo sjena klubova od prije pet, šest godina, koji sada svjedoče dominaciji Juventusa.

Mnogi nogometni ljubitelji čak nisu ni znali da su ova dva milanska kluba igrali jučer u 11:30. Ipak, svi oni vjerovatno žale što nisu uživali u jednom od najboljih derbija u posljednjih par sezona.

Inter je u utakmicu ušao sa dva boda zaostatka za Milanom, a oba kluba se bore za peto mjesto koje vodi u europska natjecanja.

Inter je odlično krenuo u utakmicu, vodio je već 2-0 prije kraja prvog poluvremena, a pogotke su postigli Antonio Candreva i Mauro Icardi. Međutim, Rossoneri se nisu predavali do samog kraja te su priredili nevjerovatnu završnicu.

Prvo je u 83. minuti defanzivac Alessio Romagnoli postigao gol za 2-1, a zatim je i drugi defanzivac Cristian Zapata čak u sedmoj minuti sudijske nadoknade postigao izjednačujući pogodak za veliko slavlje Rossonera na San Siru.

Jedan od igrača, koji je igrao za oba kluba, također je na poseban način proslavio taj izjednačujući gol.

Nakon utakmice, Mario Balotelli, je podsjetio sve da je on još uvijek navijač AC Milana. On je na twitter postavio fotografiju razočaranih igrača Intera, te u opis napisao: “Vrijeđajte me kolio želite, boli me… #forzamilan #shhhhhh#felice”

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!