NaslovnicaVijestiEvo kako je Cristiano Ronaldo reagovao na odlazak Zinedinea Zidanea

Evo kako je Cristiano Ronaldo reagovao na odlazak Zinedinea Zidanea

Danas održana izvanredna press konferencija u Real Madridu, na kojoj je Zinedine Zidane potvrdio kako napušta klub, samo pet dana nakon što je sa klubom osvojio treću uzastopnu titulu Lige prvaka.

Ronaldo razočaran Zidaneovim odlaskom

Kako pišu španjolski mediji, sve se odvilo jako brzo. Press konferencija je sazvana odmah nakon što je legendarni Francuz poručio predsjedniku Florentinu Perezu kako odlazi, a ništa o njegovoj odluci nisu znali ni igrači ‘kraljevskog’ kluba.

Većina njih je dobila nekoliko slobodnih dana nakon pobjede protiv Liverpoola u subotu, a mnogi će se uskoro pridružiti suigračima u svojim reprezentacijama, te se pripremati za predstojeće Svjetsko prvenstvo. Kako navode madridske novine Marca, reakcija najveće zvijezde kluba, Cristiana Ronalda, bila je zanimljiva, s obzirom da je Portugalac pokazao veliko nezadovoljstvo i razočaranost Zidaneovom odlukom.

U posljednjih nekoliko dana mnogo je špekulacija o njegovoj budućnosti, za što je 33-godišnjak sam kriv. Naime, on je u subotu navečer, nakon što je njegov tim osvojio rekordnu 13. titulu u najelitnijem europskom klupskom takmičenju, izjavio kako će za nekoliko dana saopštiti odluku o svojoj budućnosti. On je bio vrlo blizak sa Zinedineom Zidaneom, posebno zbog činjenice da mu je francuski stručnjak dosta pomogao da prilagodi način igre svojim godinama, te da se odmori u pravim trenucima u sezoni i tempira formu. Zbog toga mu je njegov odlazak po mišljenju mnogih samo razlog više da i on napusti Santiago Bernabeu, na koji je stigao davne 2009. godine iz Manchester Uniteda za 94 miliona eura, kada je postao najskuplji igrač svijeta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Arsenalov najskuplji igrač otkrio što jede prije utakmica: To mi je...

0
Najskuplji nogometaš u povijesti Arsenala Declan Rice u intervjuu za magazin Men's Health otkrio je što konzumira prije svake utakmice i iznenadio navijače. 25-godišnjak...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!