NaslovnicaVijestiEvo kako je Cristiano Ronaldo reagovao nakon što je saznao da Real...

Evo kako je Cristiano Ronaldo reagovao nakon što je saznao da Real Madrid traži 100 miliona eura za njega!

Posljednjih nekoliko dana ne prestaju špekulacije o budućnosti zvijezde Real Madrida Cristiana Ronalda, odnosno nakon što je njegov Portugal ispao sa Svjetskog prvenstva.

Ronaldo napušta Real Madrid

Naime, nakon što se prošlog ljeta povezivao sa povratkom u Manchester United, sada se povezuje sa prelaskom u Juventus. Prema pisanju brojnih španjolskih i talijanskih medija, čelnici Real Madrida su ga spremni pustiti da ode za ponudu od 100 miliona eura, koju su dobili od strane ‘Stare dame’.

Ta cifra se možda čini poprilično niska za, po mišljenju mnogih, najboljeg igrača na svijetu u ovom trenutku. Portugalac je postigao 44 gola u 44 nastupa u svim takmičenjima prošle sezone, te je ponovo vodeći favorit za osvajanje Zlatne lopte nakon osvajanja nove Lige prvaka. Ipak, s obzirom da ima 33 godine, u madridskom klubu su svjesni kako je ovo možda i posljednja prilika da dobiju tolike novce za njega.

Međutim, što o svemu tome misli Cristiano? Kako piše Marca, novine vrlo bliske ‘kraljevskom’ klubu, on nije previše impresioniran. Naime, kada je saznao već u januaru kako su ga spremni pustiti za tu cifru od 100 miliona eura, on je navodno rekao: “Ukoliko vrijedim 100 miliona eura, to je zato što me ne vole.” Marca još navodi kako Ronaldo smatra da je taj potez kluba velika uvreda, a to je bio trenutak kada je odlučio da želi napustiti Santiago Bernabeu.

[su_bet365_100bonus]

On je također dao zanimljivu izjavu nakon što je postigao spektakularan gol na utakmici četvrtfinala upravo protiv Juventusa, nakon kojeg je dobio ovacije navijača kluba iz Torina. Rekao je: “Ovo je bio jedan od najljepših trenutaka koje sam imao večeras. Doživjeti takve ovacije na stadionu kao što je ovaj Juventusov, gdje su igrali mnogi veliki igrači, je sjajno. Vrlo sam sretan i uzbuđen jer je ovo klub koji sam volio kao dječak. Moram zahvaliti svim Talijanima koji su bili na stadionu i koji su mi aplaudirali. Grazie.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!