NaslovnicaVijestiEvo kako je Dani Alves reagirao Xavijevu odluku da ga izostavi iz...

Evo kako je Dani Alves reagirao Xavijevu odluku da ga izostavi iz momčadi za Europsku ligu!

Xavijeva odluka da izbaci Danija Alvesa iz momčadi za Europsku ligu nije dobro prošla kod igrača, navodi se u izvješćima. Katalonci su bili zauzeti tijekom siječanjskog prijelaznog roka u kojem su doveli Ferrana Torresa, Adamu Traorea, Pierrea Emericka Aubameyanga i Danija Alvesa.

Ali pravila UEFA-e propisuju da momčad može registrirati samo tri nova igrača u svoj sastav za Europsku ligu. Dakle, Xavi je ostao u teškoj situaciji nakon aktivnog prijelaznog roka, a u posljednjem danu je osigurao usluge Traorea i Aubameyanga.

Obojica su ušli u momčad Europske lige, zajedno sa Torresom, a Alves je izostao.

Prema pisanju španolskog lista SPORT, Alves je ostao uzrujan zbog propusta i nije posebno dobro prihatio ovu vijest.

U izvješću se navodi da je Brazilac vrlo zahvalan klubu što ga je vratio na Nou Camp, no 38-gdišnjak je razočaran što je propustio priliku pomoći svojoj momčadi u Europi.

Kao rezultat toga, Alves će moći igrati samo za Barcu u La Ligi – a Xavijeva momčad trenutno zauzima peto mjesto, bod zaostatka za četvrtoplasiranim Atletico Madridom.

Što se tiče Europske lige, tamo Barca igra protiv Napolija nakon eliminacije iz Lige prvkaa. Alves je u međuvremenu od povratka u Barcu odigrao četiri utakmice u svim natjecanjima.

Najnovije vijesti

Vratar Liverpoola želi otići iz kluba, Redsi za njega traže 25...

0
Prije nekoliko dana nizozemski stručnjak Arne Slot službeno je preuzeo mjesto šefa stručnog stožera engleskog Liverpoola, no već su mu stigle prve loše vijesti....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!