NaslovnicaVijestiEvo kako je Dimitar Berbatov reagovao na plač Cristiana Ronalda nakon crvenog...

Evo kako je Dimitar Berbatov reagovao na plač Cristiana Ronalda nakon crvenog kartona protiv Valencije!

Crveni karton zvijezde Juventusa Cristiana Ronalda na utakmici protiv Valencije bio je jedan od najzanimljivijih trenutaka u prvom kolu grupne faze Lige prvaka.

Berbatov podržao Ronalda

Samo dan nakon što je Lionel Messi postigao hat-trick za Barcelonu protiv PSV-a, Ronaldo je bio primoran napustiti svoju prvu utakmicu u najelitnijem europskom takmičenju u novoj sezoni nakon kontroverznog crvenog kartona.

[su_bet365_koeficijenti]

Naime, on je u 28. minuti susreta imao mali ‘okršaj’ sa defanzivcem Valencije Jeisonom Murrilom. Glavni sudac utakmice Felix Brych nakon tog incidenta popričao je sa asistentom iza gola, koji mu je poručio kako je Ronaldo napravio prekršaj za crveni karton. Međutim, mnogi ljubitelji nogometa se nisu složili s tom odlukom. Jedan od njih je i bivši Ronaldov suigrač Dimitar Berbatov, koji smatra kako je taj crveni karton smiješan. Bivši bugarski reprezentativac je također poslao poruku svima onima koji smatraju kako je Ronaldov plač pretjeran.

On je u intervjuu za Evening Standard rekao: “Bila je to smiješna odluka. Mogli ste vidjeti na Ronaldu kako razmišlja ‘sudac, koji ku*** radiš?’. Neki možda smatraju kako je njegov plač pretjeran, ali ponekad kad se izgubite u trenutku, strast vas preuzme. Bila je to njegova prva utakmica za novi klub u Ligi prvaka i svim silama je želio odigrati dobro.”

S druge strane, Messijev hat-trick protiv PSV-a znači da je Argentinac postigao čak 63 gola u 64 utakmcie u grupnoj fazi Lige prvaka. Berbatov je također komentarisao njihovo rivalstvo, uporedivši ih sa legendarnim Muhammedom Allijem i Joejem Frazierom, koji su u svoje vrijeme izvlačili najbolje jedan iz drugog. “Još jedan u nizu hat-trick za Lionela Messija”, rekao je Berba, te nastavio: “Njih dvojica su protiv Allija i Fraziera, tjeraju jedan drugog na veću razinu, daju motivaciju jedan drugom, to je sjajno za gledati. Nadam se da će nastaviti tako.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!