NaslovnicaVijestiEvo kako je Fenerbahče objavio da je doveo Mourinha

Evo kako je Fenerbahče objavio da je doveo Mourinha

Turski velikan Fenerbahče objavio je na društvenim mrežama da je Jose Mourinho njihov novi trener. Portugalac je potpisao ugovor do lipnja 2026. godine. Mourinho je bez posla bio od siječnja, kada je napustio Romu. Sada će raditi s hrvatskim reprezentativcem, vratarom Dominikom Livakovićem.

Prema pisanju turskih medija, Mourinho je nakon početnih razgovora s vodstvom Fenerbahčea stupio u kontakt s Edinom Džekom i Fredom, koje je ranije trenirao u Romi i Manchester Unitedu. Pitao ih je za informacije o situaciji u klubu, a njihovi odgovori očito su ga zadovoljili.

Mourinho je jedan od najuspješnijih trenera 21. stoljeća. Kroz karijeru je vodio klubove poput Benfice, Leirije, Porta, Chelseaja, Intera, Real Madrida, Manchester Uniteda, Tottenhama i Rome. Četiri puta je bio proglašen najboljim trenerom godine, dvaput je osvojio Ligu prvaka, a u svoju vitrinu dodao je još 26 drugih klupskih trofeja.

Fenerbahče je sezonu u turskom prvenstvu završio na drugom mjestu s 99 bodova, tri boda iza prvaka Galatasaraya. U Konferencijskoj ligi stigli su do četvrtfinala, gdje ih je izbacio pobjednik, Olympiacos. U turskom kupu ispali su u istoj fazi od Ankaragucua, a u domaćem superkupu porazio ih je Galatasaray.

https://twitter.com/Fenerbahce_EN/status/17971568565377639

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!