NaslovnicaVijestiEvo kako je Guardiola na sarkastičan način odgovorio Ibrahimoviću na kritike o...

Evo kako je Guardiola na sarkastičan način odgovorio Ibrahimoviću na kritike o Haalandu

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola je odgovorio na kritike Zlatana Ibrahimovića, koji je za francuske medije rekao da bi ego trenera Cityja mogao stagnirati razvoj Erlinga Haalanda, kao što je to kočilo njega i brojne druge napadače pod vodstvom španjolskog stručnjaka.

Guardiola je sada sarkastično odgovorio na te kritike:

“U pravu je, potpuno je u pravu. U ovom klubu, u ovoj momčadi, moj ego je iznad svega, iznad svakog igrača. Ne sviđa mi se kad Haaland zabije tri gola i sva svjetla reflektora na njemu. Tako sam ljubomoran. Iskreno, baš sam ljubomoran. Rekao sam Haalandu; Molim te prestani sa golovima, inače novine neće pričati samo o meni. U pravu je, Zlatan me fantastično poznaje. Možda može napisati još jednu knjigu”.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Zlatan je u Barceloni pod vodstvom Guardiole proveo jednu sezonu i nisu se rastali u dobrim odnosima. Zlatan ga je čak nazvao svojim neprijeteljem u svlačionici i tvrdio je da je zbog njega izgubio svoj identitet.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!