NaslovnicaVijestiEvo kako je Harry Kane najavio da ostaje u Tottenhamu!

Evo kako je Harry Kane najavio da ostaje u Tottenhamu!

Harry Kane je u objavi na društvenim mrežama potvrdio da će ostati u Tottenhamu do kraja sezone 2021/22.

Evo kako je Harry

28-godišnji napadač, koji je tijekom ovog ljeta u prijelaznom roku bio povezan sa velikim transferom u Manchester City, objavio je vijest na svom službenom Twitter računu u srijedu.

“Bilo je nevjerojatno vidjeti prije navijača Spursa u nedelju i pročitati neke od poruka podrške koje sam imao u posljednjih nekoliko tjedana”, napisao je.

“Ovog ljeta ostat ću u Tottenhamu i bit ću 100% fokusiran na to da pomognem ovoj momčadi da postigne uspjeh.”

Prošli je tjedan Manchester City slao ponudu od 125 milijuna funti za engleskog kapetana koju je odbio predsjednik Tottenhama Daniel Levy.

Prvak Premier lige trebao je poslati treću i posljednju ponudu ‘uzmi ili ostavi’ prije kraja prijelaznog roka, ali sada Kane najavljuje svoj ostanak u sjevernom Londonu.

Kanea, koji je u nedelju protiv Wolvesa prvi put nastupio u Premier ligi, hvalio je menadžer Tottenhama Nuno Espirito Santo nakon utakmice.

“Bio je dobar, pomogao je timu”, rekao je. “On je još u procesu poboljašanja svoje kondicije. ALi je jedan od najboljih igrača na svijetu. Vidite kako je pomogao momčadi u posjedu lopte.”

“Bio sam zadovoljan stavom navijača”, dodao je. “Moramo biti zajedno. Imamo nevjerojatne navijače i moramo biti zahvalni na tome.”

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!