NaslovnicaVijestiEvo kako je Ivan Perišić ismijao Milan!

Evo kako je Ivan Perišić ismijao Milan!

Milan je proteklog vikenda odigrao neriješeno, a Ivan Perišić je ismijao Milan zbog toga.

ismijao Milan

Naime klub s kojim je Milan odigrao neriješeno Beneveta je trenutno najgora momčad u Europi.

Ovaj klub u 14 utakmica je imao 14 poraza, a protiv Milana u Seriji A je uspio izvući bod od Milana, utakmica se završila 2:2, a junak Beneventa je bio golman Brignolija, koji je zadnjoj minuti postigao gol.

Ivan Perišić je zabio tri gola protiv Chievoa, a kada je informacija stigla do Perišića kako je Milan odigrao 2:2, on je gestikulacijom i osmijeh ismijao Rossonere.

Zanimljivo je da je Milan ovog ljeta uložio preko 230 miliona eura u nove igrače, a nakon 15 kola oni se nalaze na osmoj poziciji, dok im Inter 18 bodova, ove subote se sastaju sa prvakom Juventusom u Torinu.

[su_live_koeficijenti]

“Sretan sam zbog svog prvog hat-tricka u Italiji, te nije važno ko že zabiti već je važna pobjeda. Ovako moramo nastaviti, jer dugo smo čekali na ovaj trenutak. Sada idem po pobjedu protiv Juventusa u Torinu”, rekao je Ivan Perišić, te dodao:

“Spalletti nam je rekao da je ovdje svaki igrač jednako važano, te smo danas dokazali da oni koji manje igraju su imali važan doprinos ekipi.”

Novinari su upitali Ivana o propalom transferu u Manchester United, “Spalletti me je uvjerio da ostanem ovde”, kratko je rekao Ivan.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!