NaslovnicaVijestiEvo kako je Lionel Messi odbio transfer u Spartak Moskvu na društvenim...

Evo kako je Lionel Messi odbio transfer u Spartak Moskvu na društvenim mrežama!

Spartak iz Moskve reagirao je na vijest da je Lionel Messi sada slobodan pregovarati sa klubovima izvan Španjolske tako što su se navodno javili zvijezdi Barcelone na Instagramu.

Evo kako je Lionel Messi

Messijev ugovor sa Barcom istječe na ljeto i budući da je sada u posljednjih šest mjeseci ugovora, može dogovarati uvjete za ljetni transfer.

Nepotrebno je govoriti, ali Lionel Messi ima mnoštvo klubova koji su zainteresirani za njegov potpis – a Spartak Mosvka se šalila na svoj račun kada su objavili na Twitteru da su se javili Messiju i evo što je njegov odgovor bio.

“Bok, Leo!”, navodno je Spartak napisao Argentincu na Instagramu. Kapetan Barce je odmah odlučno odgovorio “ne”.

Spartak je podijelio svoju šalu na Twitteru sa opisom “Bolno”.

Spartakov tweet već je prikupio 80 000 lajkova i 15 000 retweeta u samo nekoliko sati. Tako bi očito Messi – čovjek upoznat s postavljanjem rekordnih brojeva – bio impresioniran. Ako je zapravo bio na Twitteru.

“Moguće je da je Mateo odgovorio”, predložio je jedan navijač, dajući Spartaku malo nade.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!