NaslovnicaVijestiEvo kako je Lionel Messi reagovao na ispadanje Juventusa i Ronalda iz...

Evo kako je Lionel Messi reagovao na ispadanje Juventusa i Ronalda iz Lige prvaka!

I dok će ljubitelji nogometa moći uživati u magiji Lionela Messija u polufinalu Lige prvaka, neće moći uživati u magiji drugog čarobnjaka Cristiana Ronalda, čiji Juvenentus je sinoć izbačen iz takmičenja.

Messijeva reakcija na ispadanje Ronalda

‘Stara dama’ je doživjela poraz rezultatom 2-1 na svom terenu u uzvratnoj utakmici četvrtfinala, a ovo je prvi put da je Ronaldov tim izbačen u ovoj fazi takmičenja u njegovoj karijeri.

S obzirom da je san Portugalca o osvajanju četvrte uzastopne titule Lige prvaka ugašen, Messi ima veliku priliku osvojiti titulu po prvi put još od 2015. godine. Nakon sinoćnje pobjede njegovog tima protiv Manchester Uniteda rezultatom 3-0, novinari su poručili Argentincu kako su Ronaldo i Juventus ispali iz takmičenja.

On je na to odgovorio: “To vam govori sve o Ligi prvaka. Svaki tim je kompliciran, bio to Liverpool, Porto, ili neki drugi. Tu su oni koji zaslužuju biti, najbolji, i svaka utakmica će biti komplicirana.”

I Barca i Ajax će svoje protivnike u polufinalu saznati večeras, kada su na rasporedu preostala dva susreta četvrtfinala. Katalonci će igrati protiv pobjednika susreta Liverpool – Porto, dok će Ajax igrati protiv boljeg iz susreta Manchester City – Tottenham Hotspur. Liverpool je u prvoj utakmici odigranoj kod kuće slavio 2-0, dok su Spursi u prvoj utakmici slavili minimalnim rezultatom protiv ‘Građana’.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!