NaslovnicaVijestiEvo kako je McTominay izgledao u 2015. godini: U akademiji Uniteda nisu...

Evo kako je McTominay izgledao u 2015. godini: U akademiji Uniteda nisu vjerovali da će uspjeti!

Fizička transfromacija Scotta McTominaya u posljednjih pet godina bila je jednostavno zapanjujuća.

Evo kako je McTominay

Škotski reprezentativac postao je izuzetno važan igrač Manchester Uniteda, zabivši dva puta u prve tri minute uzbudljive pobjede (6-2) nad Leedsom na Old Traffordu u nedelju.

Početkom 2015. godine 18-godišnji McTominay bio je visok 167 centimetara. Dokumentirano je da su brojni igrači otpušteni iz akademije zbog svoje visine, a Unitedovi treneri omladinske momčad su imali svoje sumnje u škotskog reprezentativca.

Ali onda se McTominayu dogodio prilično izuzetan rast i u godinu dana je narastao do 193 centimetara.

U intervjuu za službenu web stranicu Manchester Uniteda, 24-godišnjak je objasnio svoju nevjerojatnu transformaciju u tako kratkom vremenu.

“To je samo činjenica da moje tijelo uopće nije bilo spremno. Warren i Paul McGuinness u to su vrijeme bili jako dobri sa mnom, naporno sam radio na trenizima, ali mi nisu davali mnogo minutaže na terenu.” rekao je McTominay.

“Sada sam na vrhuncu i želim nastaviti ovu sezonu sa što više minutaže. Oduvijek samo znao da ću biti prilično visok, ali možda ne toliko.”

“Da sam sa 13 ili 14 godina bio u drugom klubu, mislim da ne bi bili toliko strpljivi sa mnom, jer sam bio vrlo nizak.”

Njegova igra se znatno poboljšala nakon što se probio u početnu postavu prvog tima Manchester Uniteda, no, njegova visina, zajedno sa impresivnom tjelesnom građom, pružili su mu sposobnost da dominira u veznom redu, a sada United usitinu ubire plodove svog igrača.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!