NaslovnicaVijestiEvo kako je Milner isprovocirao Salaha nakon što je Egipćanin sinoć osvojio...

Evo kako je Milner isprovocirao Salaha nakon što je Egipćanin sinoć osvojio nagradu ‘Puškaš’ za najbolji gol godine!

Veznjak Liverpoola James Milner našalio se na račun Mohameda Salaha nakon što je egipatski reprezentativac sinoć osvojio nagradu ‘Puškaš’ za gol godine, a riječ je o golu koji je postigao protiv Evertona.

Milner isprovocirao Salaha

Mohamed Salah je nekako uspio slaviti, unatoč tome što su, po mišljenju mnogih, mnogo bolje golove postigli Cristiano Ronaldo, te Gareth Bale. Velšanin je postigao jedan od najboljih golova u povijesti finala Lige prvaka upravo protiv Liverpoola prošle sezone, ali taj gol uopšte nije bio niti nominovan.

[su_bet365_koeficijenti]

Salah je prošle sezone postigao čak 44 gola u svim takmičenjima, a njegov suigrač sa Anfielda James Milner mišljenja je kako gol koji je izabran za gol godine nije uopšte bio niti najbolji gol Salaha prošle sezone. On je na svom twitter profilu ironično napisao: “Čestitke Mohamedu Salahu čiji je sedmi najbolji gol prošle sezone proglašen golom godine.”

S druge strane, bivši veznjak Tottenham Hotspura Ryan Mason je otvoreno kritikovao FIFA-u zbog ove odluke. Napisao je: “Puškaš nagrad je večeras izgubila mnogo kredibiliteta! Ovo čak nije bio ni najbolji gol Salaha prošle sezone. Kako su zaboravili na gol Balea? Vjerovatno jedan od najboljih golova u povijesti Lige prvaka.”

Iako je osvojio ovu nagradu, Salah nije uspio osvojiti i nagradu za najboljeg igrača svijeta, koja je otišla u ruke zvijezde Real Madrida i reprezentativca Hrvatske Luke Modrića. Salah također nije ni uvršten u tim godine, gdje su se ispred njega našli Lionel Messi, Kylian Mbappe i Eden Hazard, koji uopšte nisu bili među finalistima za igrača godine. Uprkos svim ovim kontroverzama, 26-godišnjak je sinoć izjavio: “Dobro veče svima. Ne mogu ništa više reći, osim da sam sretan i jako ponosan. Moram zahvaliti svima koji su glasali za mene.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!