NaslovnicaVijestiEvo kako je Mohamed Salah reagovao na sinoćnji poraz Uniteda

Evo kako je Mohamed Salah reagovao na sinoćnji poraz Uniteda

Manchester United je sinoć na svom terenu poražen protiv Seville u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka, te je tako ispao iz ovog takmičenja.

Salah provocirao United

Rezultat je na kraju glasio 1-2 za tim iz Andaluzije, dva gola je postigao sjajni Wissam Ben Yedder samo šest minuta nakon ulaska u igru u 72. minuti, dok je utješni gol za domaćine u 84. minuti postigao Romelu Lukaku.

Taj poraz je obradovao sve navijače Liverpoola, uključujući i zvijezdu njihovog tima Mohameda Salaha, koji je odlučio isprovocirati najvećeg rivala nakon ispadanja. On je ubrzo nakon završetka sinoćnje utakmice na svom twitter profilu napisao kako ne može dočekati ždrijeb Lige prvaka.

Podsjećamo, Liverpool je prošlog utorka odigrao uzvratnu utakmicu protiv Porta, te je osigurao igranje u četvrtfinalu najelitnijeg europskog klupskog takmičenja.

Trener Uniteda Jose Mourinho nije djelovao previše zabrinuto zbog sinoćnjeg ispadanja, a nakon utakmice je rekao: “Nije kraj svijeta. Sjedio sam na ovoj stolici dva puta u Ligi prvaka i izbacio Manchester United na njihovom stadionu, na Old Traffordu.”

“Sjedio sam na ovoj stolici dok sam vodio Porto – Manchester United je ispao, sjedio sam na ovoj stolici dok sam vodio Real Madrid – Manchester United je ispao, tako da mislim da ovo nije nešto novo za klub. Mislim da je prvi gol uvijek važan. Pokušali smo biti agresivni i intenzivni od prve minute. Nismo uspjeli, a Sevilla je postepeno zadržavala loptu i dobro kontrolisala utakmicu.”

[su_champions_league]

“Imali smo dobre prilike da postignemo gol, ali oni su postigli vodeći gol i od tog trenutka sve je postalo puno više emocionalno. Nismo dovoljno kontrolisali utakmicu, ali ne mogu reći da je nešto bilo loše u vezi mojih igrača i njihovog načina igre. To je nogomet, izgubili smo, ali sutra je novi dan i u subotu je još jedna utakmica. Drago mi je što igrači ne skrivaju tugu, ali nemamo vremena za dramu.”

Večeras ćemo saznati imena i preostala dva kluba koja će igrati u četvrtfinalu ovosezonske Lige prvaka. Bešiktaš će na svom terenu ugostiti Bayern Munchen, nakon poraza od čak 5-0 na Allianz Areni. Ipak, znatno zanimljivije će biti na Camp Nouu, gdje Barcelona dočekuje Chelsea, a rezultat u prvoj utakmici odigranoj u Londonu glasio je 1-1.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!