NaslovnicaVijestiEvo kako je Mohamed Salah reagovao nakon što je Luka Modrić sinoć...

Evo kako je Mohamed Salah reagovao nakon što je Luka Modrić sinoć osvojio nagradu za najboljeg igrača Europe!

Zvijezda Liverpoola i jedan od najboljih igrača na svijetu u ovom trenutku Mohamed Salah nakon sinoćnje ceremonije ždrijeba grupne faze Lige prvaka, na kojoj su dodijeljene nagrade najboljim igračima u ovom najelitnijem europskom takmičenju za prošlu sezonu, izjavio je kako se osjeća ponosno, iako nije osvojio niti jednu od tih nagrada.

Reakcija Mohameda Salaha

Najvažniju od njih, onu za najboljeg igrača Europe prošle sezone, osvojio je Luka Modrić, ali to nije previše zasmetalo egipatskom reprezentativcu.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

Salah je na ceremoniji sjedio ispred Sergija Ramosa, koji je u finalu prošlosezonske Lige prvaka imao nezgodan duel sa Egipćaninom, nakon kojeg je 26-godišnjak bio primoran napustiti taj susret, a također je bio upitan i njegov nastup na Svjetskom prvenstvu ranije ovog ljeta.

Krilni igrač Liverpoola je imao sjajnu prošlu sezonu, a, iako nije osvojio nagradu za najboljeg igrača Europe, on priznaje kako je ponosan što je postao prvi Egipćanin koji je uopšte i nominovan za ovu nagradu: “Kada postignete nešto, što nitko iz Egipta nije postigao ranije, nešto sjajno, naravno da morate biti ponosni. Postoji 100 miliona Egipćana koji me gledaju kao uzora. Moram biti ponosan zbog toga. Ponekad osjećam pritisak, ali me to također motivira da radim još više i da postanem još bolji.”

Salah je prošle sezone u svim takmičenjima na ukupno 52 nastupa postigao nevjerovatna 44 gola i podijelio 16 asistencija, od čega je 32 gola i 11 asistencija upisao u Premier ligi, gdje je bio najbolji strijelac ispred Harryja Kanea. U istom ritmu je nastavio i ove sezone, te je već u tri nastupa u Premier ligi postigao dva gola i podijelio dvije asistencije.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!