NaslovnicaVijestiEvo kako je Neymar najavio Messija!

Evo kako je Neymar najavio Messija!

Neymar je upravo dirljivom objavom na društvenim mrežama najavio veliko pojačanje PSG-a Lionela Messija. Messi je stigao u Pariz na liječničke preglede prije nego što završi svoj besplatni transfer.

Evo kako je Neymar

Službena potvrda očekuje se večeras ili sutra. No, PSG-ova zvijezda Neymar je već potvrdio da je njegova momčad potpisala šestostrukog osvajača Zlatne lopte.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Otišao je na društvene mreže kako bi najavio transfer. Objavio je Neymar sliku sebe sa Argentincem tijekom njihovih dana u Barceloni, popraćen opsiom: “Ponovo zajedno.”

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!