NaslovnicaVijestiEvo kako je Pogba motivirao Francuze prije finala SP protiv Hrvatske

Evo kako je Pogba motivirao Francuze prije finala SP protiv Hrvatske

Nakon što je francuska reprezentacija osvojila naslov svjetskog prvaka savladavši Hrvatsku u finalu 4-2,  na internetu se pojavio video kako izbornik francuske reprezentacije Dider Deschamps motivira svoje igrače na pauzi na poluvremenu. Slično je uradio i Paul Pogba, ali prije utakmice sa Hrvatskom na Luzhnikiju.

“Nalazimo se 90 minuta od ispisivanja povijesti. Jedna utakmica! Ne znam ni sam koliko smo utakmica odigrali, ali ova može promijeniti sve, može promijeniti cijelu našu priču”, rekao je Pogba.

[su_bet365_100bonus]

“Izgubili smo finale Eura od Portugala u našoj zemlji. Svjesni smo da smo izgubili i još nas boli u srcima. Još je uvijek to u našim glavama. Ali danas nećemo dozvoliti da nam ijedna druga momčad oduzme ono što pripada nama”, kazao je veznjak Manchester Uniteda i zaključio.

“Želim da svi ostanemo u sjećanju francuskom narodu koji će nas gledati. Svoj djeci koja će nas gledati. Želim da izađemo na teren i budemo pravi ratnici i vođe!”.

Deschamps je na poluvremenu pohvalio svoje nogometaše zbog dobre igre, ali i savjetovao kako da igraju u nastavku utakmice – dugim loptama na Mbappea.

“Dovoljno ste agresivni. Vidjeli ste koliko energije oni troše. Igrajte koliko god možete opušteno. Šaljite loptu dalje čim ju dobijete. Ako ste u prilici, gurnite ju prema Kylianu u prostor”, govorio je izbornik.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!