NaslovnicaVijestiEvo kako je Thomas Tuchel otkrio da će Edinson Cavani do kraja...

Evo kako je Thomas Tuchel otkrio da će Edinson Cavani do kraja mjeseca preći u Manchester United

Menadžer Paris Saint-Germaina Thomas Tuchel je nagovijestio potencijalni transfer Edinsona Cavanija u Manchester United.

Thomas Tuchel otkrio

Urugvajski internacionalac nekoliko je puta povezan s odlaskom iz PSG-a ovog mjeseca, a menadžer kluba Leonardo nedavno je potvrdio da je predao zahtjev za transfer.

Cavani bi mogao biti idealan potpis za Man Utd upravo zbog nedavne ozljede Marcusa Rashforda i nedostatka drugih pouzdanih opcija u napadu.

Srećom za Crvene đavole, čini se da menadžer PSG-a Tuchel nije optimističan da će Cavani ostati u PSG-u.

“Nisam siguran da će Edinson Cavani biti ovdje u veljači”, rekao je njemački taktičar nakon pobjede njegove ekipe nad Lorientom.

Cavani je bio uspješan strijelac tijekom cijele karijere u Europi, a trenutno je PSG-ov vodeći strijelac sa 198 golova u 292 nastupa u svim natjecanjima.

United zapravo nema nikoga s takvim pedigreom, a iako je Cavani sada 32 godine, on sigurno ima još nekoliko godina u svojim nogama.

Kao jeftina, kratkoročna opcija, Južnoamerički propovjednik čini se idealnim pogodnim za Manchester upravo sada i Tuchelove bi riječi trebale samo ohrabriti Olea Gunnara Solskjaera, Ed Woodarda i suradnike da naprave ovaj potez.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!