NaslovnicaVijestiEvo kako je Wenger objasnio poraz od Kölna

Evo kako je Wenger objasnio poraz od Kölna

Arsene Wenger objasnio je razloge poraz od Kolna u utakmici petog kola grupne faze Lige Europe, u utakmici u kojoj su poraženi minimalnim rezultatom, i to pogotkom iz penala.
Wenger objasnio
Menadžer Arsenala Arsene Wenger razočaran je porazom u Kölnu (1:0) i poručio da će se njegov tim iskupiti protiv BATE-a u posljednjem kolu H skupine i tako pomoći Crvenoj zvezdi ka prolazu u nokaut fazu Lige Europe.
[su_no1forfootball]
Arsenal je unatoč porazu prošao u šesnaestinu finala Lige Europe s prvog mjesta, ali se sada zakomplicirala situacija u skupini jer Zvezda ima šest bodova, koliko i Köln, a BATE jedan manje.

“Izgubili smo meč u kojem je protivnik imao samo jedan udarac ka našem golu, ne računajući penal. Uvijek nam malo nedostaje da damo gol. Köln se branio iznimno i za njih je to bila savršena noć”, rekao je Wenger nakon utakmice u Njemačkoj.

On je obrazložio da je Jack Wilshere stvorio mnogo prilika suigračima i sebi, ali da zajedno s Dannyjem Welbeckom i Olivierom Giroudom nije imao sreće u završnici.

“Činjenica je da smo ispunili cilj osvajanjem prvog mjesta kolo prije kraja i osjećamo se kao da smo odradili sav posao. Ipak, imamo duel s BATE-om koji nam natjecateljski ništa ne znači, ali želimo pobjedu”, dodao je Francuz.

U posljednjem kolu 7. prosinca Crvena zvezda dočekuje Köln na stadionu Rajko Mitić, a Arsenal momčad BATE-a na Emiratesu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!