NaslovnicaVijestiEvo kako je Wenger reagovao kad je saznao da novinarka navija za...

Evo kako je Wenger reagovao kad je saznao da novinarka navija za Tottenham

Iako je pod velikim pritiskom u posljednjih nekoliko mjeseci, trener Arsenala Arsene Wenger i dalje pokazuje koliku ljubav gaji prema svom klubu, te mržnju prema najvećem rivalu Tottenham Hotspuru.

Wengerov odgovor navijačici Tottenhama

 

Francuski stručnjak je poznat po dobrom smislu za humor, a danas je na zanimljiv način odgovorio jednoj novinarki pred večerašnji susret protiv Kolna u okviru Europske lige.

Novinarka Reshmin Chowdhury, koja radi za BT Sport, danas je održala intervjuu za Wengerom, te mu je prilikom istog odlučila otkriti kako navija za Tottenham Hotspur.

Reakcija Francuza na to je impresionirala mnoge. Chowdhury je objavila na svom twitter profilu šta je Wenger odgovorio nakon što mu je rekla da podržava Spurse.

Wengerov odgovor navijačici Tottenhama

Ona: Usput, navijam za Spurse.
Arsene Wenger: Stvarno? Vi ste bolesni…
Ona: Uvjeravam vas Arsene, moje zdravlje je u odličnom stanju.
Arsene Wenger: Da, ali ste bolesni iznutra!

Wenger je s njom razgovarao uoči večerašnjeg susreta protiv Kolna u Europskoj ligi, gdje je ‘Topnicima’ potreban bar bod kako bi osigurali prvo mjesto u grupi jednu utakmicu prije kraja grupne faze.

Theo Walcott nije otputovao u Njemačku zbog povrede, ali su se timu priključili Olivier Giroud i Danny Welbeck.

Iako je otkrio kako u početnom sastavu večeras neće igrati nijedan igrač koji je za vikend počeo derbi protiv Tottenham Hotspura, Wenger inzistira kako je večerašnja utakmica i dalje vrlo važna za njegov tim.

“Mi smo Arsenal, želimo uvijek pobijediti”, rekao je 68-godišnji stručnjak.

“Uvijek smo pod pritiskom, vrlo važno je da odigramo dobro. Igrači koji su doputovali ovdje sa nama žele pokazati zašto zaslužuju mjesto u timu.”

Wenger je dodao kako je njegova cijela ekipa izuzetno motivisana, pa čak i oni koji će večeras nastupiti od prve minute: “Bitno je vidjeti ove igrače i u akciji, ne samo na treninzima. Ukoliko uporedimo početnih 11 koji su igrali u subotu i večerašnjih početnih 11, teško je reći koja od ove dvije ekipe više želi pobjedu.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!