NaslovnicaVijestiEvo kako Pep Guardiola "drži lekciju" Jošku Gvardiolu nakon odigrane utakmice

Evo kako Pep Guardiola “drži lekciju” Jošku Gvardiolu nakon odigrane utakmice

U 19. kolu engleskog nogometnog prvenstva Manchester City ostvario je pobjedu na gostovanju protiv Evertona rezultatom 3:1 preokrenuvši rezultat u drugom poluvremenu.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Trenutni engleski prvak upisao je svoju drugu pobjedu u ligi u posljednjih sedam kola na Goodison Parku. U redovima gostujuće momčadi pojavili su se hrvatski reprezentativci Joško Gvardiol i Mateo Kovačić.

Gvardiol je stupio na teren u 43. minuti kao zamjena za ozlijeđenog Johna Stonesa, dok je Kovačić dobio priliku od 65. minute umjesto Matheusa Nunesa.

Nakon završene utakmice, trener Manchester Cityja, Pep Guardiola zapažen je kako žestoko objašnjava nešto Jošku Gvardiolu, a hrvatski igrač pažljivo sluša. Po završetku “lekcije”, Pep je zagrlio Gvardiola.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!