NaslovnicaVijestiEvo kako se u Sarajevu navijalo za Hrvatsku protiv Španjolske!

Evo kako se u Sarajevu navijalo za Hrvatsku protiv Španjolske!

Hrvatska je jučer u osmini finala Europskog prvenstva u jednoj ludoj utakmici protiv Španjolske izgubila 5-3. U regularnom vremenu je bilo 3-3, da bi Furija nakon toga u produžecima postigla još dva gola za pobjedu. Tako su Dani Olmo i društvo izborili četvrtfinale.

Veliki broj hrvatskih navijača prisustvovao je na Parken stadionu, dok se za reprezentaciju navijalo širom Hrvatske, kao i u regiji. Naime, radi se o susjedima iz Bosne i Hercegovine, točnije iz Sarajeva koji su navijali za Modrića i društvo u dvoboju protiv Španolske.

Nevjerojatna atmosfera je bila u ugostiteljskim objektima Zmajevo gnijezdo i Ljeto na Vilsu, gdje su navijači gledali utakmicu na velikom platnu. Svi prisutni su navijali za svoje susjede. Pogledajte kako je to izgledalo.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!