NaslovnicaVijestiEvo kako su Gonzalo Higuain i Maurizio Sarri proslavili prolazak Chelsea u...

Evo kako su Gonzalo Higuain i Maurizio Sarri proslavili prolazak Chelsea u finale EFL kupa!

Evo kako su Gonzalo Higuain i Maurizio Sarri proslavili prolazak Chelsea u finale EFL kupa! Gonzalo Higuain je gledao utakmicu Chelseaja protiv Tottenhama sa klupe, ali je izgledao apsolutno oduševljen nakon utakmice.

Evo kako su

Plavci su osigurali pobjedu od 2-1 protiv Tottenhama u regularnom vremena, ostavivši ukupni rezultat 2-2, nakon što ih je Tottenham u prvoj utakmici dobio sa 1-0. Domaćini su zadržali svoje živce na Stamford Bridgeu, nakon što su pobijedili nakon penala kako bi dogovorili datum sa Manchester Cityjem na Wembleyu sljedećeg mjeseca.

Nakon što se pridružio prekasno da bi debitirao sredinom tjedna, Higuain je bio prisiljen gledati iz daljine utakmicu u četvrtak navečer, ali se očito dobro slagao i čini se kao da je kod kuće, kao što vidite na slici ispod, slavlje sa Sarrijem je bilo baš kao da se prije par godina preselio na Stamford Bridge.

Dvojac je uživao u produktivnom napadu u Napoliju ranije, a 31-godišnjak je postigao 38 golova u 42 utakmice pod vodstvom Maurizio Sarrija, što je do sada bila njegova najplodnija sezona u karijeri.

Imajući to na umu, navijači Chelseaja će se nadati da mogu raditi zajedno kako bi pomogli u ponovnom otkrivanju te razine i forme, jer su se mučili tijekom prvih mjeseci ove sezone sa napadačima kao što su Giroud i Morata, dok i Higuain nije imao puno bolju polusezonu u Milanu.

Sarrijev sistem nesumnjivo će odgovarati Argentincu, a na temelju donje slike, on ima svu potrebnu predanost, jer se čini da uživa u mogućnosti da igra za Chelsea dok se slikao kako slavi uz svog trenera.

Najnovije vijesti

UEFA uvela novo pravilo: Povećali broj igrača koji svaka reprezentacija može...

0
UEFA je odlučila proširiti broj igrača u nacionalnim timovima za Europsko prvenstvo u Njemačkoj s dosadašnjih 23 na 26. Ova promjena omogućava izbornicima da...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!