NaslovnicaVijestiEvo kako su Ronaldo i izbornik Tite prokomentirali skupinu Brazila i Srbiju

Evo kako su Ronaldo i izbornik Tite prokomentirali skupinu Brazila i Srbiju

Legendarni Brazilac Ronaldo i izbornik Brazila Tite su prokomentirali skupinu Brazila na SP 2018 u Rusiji, gdje će igrati sa Švicarskom, Kostarikom i Srbijom, odlučeno je na današnjem ždrijebu.

prokomentirali skupinu

Legendarni brazilski nogometaš Ronaldo rekao je danas da je zadovoljan skupinom u kojoj će njegova reprezentacija igrati protiv Srbije, Švicarske i Kostarike na Svjetskom prvenstvu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Na SP u Francuskoj 1998. godine, Ronaldo je izabran je za najboljeg igrača, a na SP-u u Koreji i Japanu 2002. godine bio je najbolji strijelac turnira. S 15 je pogodaka (1998.-2006.) najbolji strijelac Svjetskih prvenstava u povijesti.

Ostale titule koje je osvojio teško je i nabrojati: prvenstvo Brazila, Nizozemske i Španjolske, Kup Nizozemske, dva puta Svjetsko prvenstvo, triput je bio najbolji igrač FIFA-e (1996., 1997, 2003.) i jednom Zlatna kopačka UEFA-e (1997.).

Evo šta je Putin poručio na ždrijebu za Svjetsko prvenstvo

“Drago mi je što ću igrati protiv Messija”

14. veljače 2011. objavio je da prekida karijeru zbog bolesti štitnjače s kojom se borio četiri godine.

“Mislim da je grupa dobro balansirana i Brazil može da bude zadovoljan. Imamo sve uslove da budemo prvi u grupi. Bilo je mnogo težih grupa na ždrijebu”, rekao je Ronaldo brazilskim medijima.

Brazil će igrati u skupini E sa Srbijom, Kostarikom i Švicarskom.

[su_bet365_100_bonus]

“Najvažnija stvar je priprema, koja mora da se obavi veoma tiho. Svi nogometaši iz nacionalnog tima treba da budu na distanci od spoljnog svijeta”, kazao je Ronaldo.

“Prihvatam ulogu favorita u našoj grupi, ali ima tu sjajnih timova. Pogledajte samo Srbiju kakva je bila u svojim kvalifikacijama. Veliko poštovanje imam i prema Švicarskoj i Kostariki. Čekaju nas tri izuzetno važne i jake utakmice”.

Znate, posle neuspjeha koji smo imali 2014. godine u našoj kući, sada moramo da se potrudimo da popravimo utisak”, rekao je izbornik Brazila Adenor Leonardo Bacchi, poznatiji kao Tite za srbijanske medije.

Svetsko prvenstvo igraće se od 14. lipnja do 15. srpnja sledeće godine u Rusiji.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!