NaslovnicaVijestiEvo kako su se srpski komentatori veselili dok je Hrvatska primala golove

Evo kako su se srpski komentatori veselili dok je Hrvatska primala golove

Hrvatska je izgubila 3-0 od Argentine u polufinalu Svjetskog prvenstva. Dva gola je postigao Julian Alvarez i jedan Lionel Messi iz penala. Sada će Hrvatska igrati za treće mjesto protiv Maroka koji je u polufinalu ispao od Francuske.

Utakmica Argentine i Hrvatske bila je u utorak navečer najvažniji spektakl na svijetu, a pratila se i u susjednim zemljama.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Na You Tubeu se pojavila snimka u kojoj je netko kompilirao reakcije komentatora Srbije i Bosne i Hercegovine na pogotke Argentine. Poslušajte sami ispod.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!