NaslovnicaVijestiEvo kako su suigrači reagirali na Ronaldov potez da prepusti penal Benzemi

Evo kako su suigrači reagirali na Ronaldov potez da prepusti penal Benzemi

Vratar Reala Keylor Navas nije iznenađen potezom Cristiana Ronalda da prepusti penal Benzemi, pošto u pobjedi nad Alavesom dopustio francuskom napadaču da izvede kazneni udarac.

Nogometaši Reala nastavili su s nizom pobjeda nakon što su na Bernabeu u 25. kolu Primere slavili protiv Alavesa s 4-0. Real se, i bez Luke Modrića, lako obračunao sa slabašnim Alavesom pogocima Cristiana Ronalda (44, 61), Garetha Balea (48) i Karima Benzeme (89pen).

Benzema je u lošoj formi ove sezone, dao je samo tri gola, a Cristiano je propustio priliku da kompletira hat-trick da pomogne suigraču da povrati samopouzdanje.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Cristianova gesta najbolje ilustrira kakav je naš tim i kakva je on kao osoba. Nismo iznenađeni jer znamo kakav je on, pokazao je da se brine o grupi”, rekao je Navas, dodavši:

“Svi idemo u istom smjeru i moramo pokazati jedinstvo više nego ikad prije. Oduševljeni smo time što je Karim dao gol, kao suigrači moramo se držati zajedno. Uvijek ćemo se boriti jedni za druge, u posljednje vrijeme mnogo se pričalo o Karimu, a mi se moramo se podržati među sobom.”

Transfer glasine: Pogba napušta United, Bayern kupuje nogometaša Reala, Malcom se seli u Bundesligu

Što je Frank Lampard rekao za Manchester United kada su prodali Cristiana Ronalda Real Madridu 2009. godine?

Real zaostaje za Barcom 14 bodova i daleko je od obrane naslova pa se želi usredotočiti na Ligu prvaka.

“Uvijek želimo biti na najvišoj mogućoj razini tijekom cijele sezone, ali to u nekom trenutku nije moguće, tijelo je umorno. Pokušavamo biti na vrhuncu u završetku sezone, tada ćemo se boriti za trofeje”, rekao je Navas.

I Lucas Vasquez kaže kako je sretan zbog Benzeminog gola.

“On je fenomen i drago mi je da je zabio, a Cristiano Ronaldo pokazao je pravi timski duh kad mu je dopustio da izvede kazneni udarac. Benzema je zaslužio taj gol”, rekao je Vasquez.

Real Madrid u utorak gostuje Espanyolu u okviru 26. kola španjolske La Lige, a potom u subotu dočekuje Getafe na Santiago Bernabeu, nakon čega ih čeka uzvrat osmine finala Lige prvaka protiv PSG-a na Parku prinčeva.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!