NaslovnicaVijestiEvo kakvu ponudu Tottenham ima za Kanea kako bi ga uvjerili da...

Evo kakvu ponudu Tottenham ima za Kanea kako bi ga uvjerili da ostane u klubu

Harry Kane se nalazi u posljednjoj godini svog ugovora s Tottenhamom, a neizvjesno je u kojem će timu igrati sljedeće sezone. Bayern povećava ponude za njegov transfer, također se spominje mogućnost da pređe u PSG, međutim, Tottenham zasad odolijeva i nudi mu novi, unaprijeđeni ugovor kako bi ga zadržao u klubu.

Tottenham uporno zahtijeva 140 milijuna eura za transfer 29-godišnjeg napadača, no ta visoka cijena nije prihvatljiva nikome, posebno s obzirom na to da će Kane biti slobodan igrač sljedeće sezone.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Bayern je za sada ponudio samo polovicu tražene cijene, ali na insistiranje trenera Thomasa Tuchela spreman je ponuditi 80 milijuna eura za prelazak kapetana Engleske u München.

Tottenham je odlučan u osiguranju ostanka svoje legende te mu nudi tjednu plaću od 400.000 funti (oko 470.000 eura) i mogućnost funkcije u klubu nakon završetka karijere.

U 435 utakmica za Tottenham Kane je zabio 280 golova i upisao 64 asistencije. Bez trofeja je u klubu čiji je igrač od 2009. godine.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!