NaslovnicaVijestiEvo ko će nositi broj 10 u Barceloni nakon što je Messi...

Evo ko će nositi broj 10 u Barceloni nakon što je Messi otišao u PSG!

Philippeu Coutinhu je ponuđen dres sa brojem 10 u Barceloni nakon senzacionalnog odlaska Lionela Messija ovog ljeta.

Evo ko će

Budući da klub nije mogao registrirati njegov novi ugovor unatoč tome što je Messi pristao na smanjenje plaće za 50%, najveći igrač Barce je prekinuo 21-godišnju suradnju sa Barcom i potpisao dvogodišnji ugovor sa PSG-om.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Barci je gotov nemoguće zamijeniti najboljeg strijelca svih vremena, pa su mnogi tražili da njegov dres broj 10, koji je sada slobodan, povuče iz upotrebe u Barci.

Međutim, šokantnim razvojem događaja, bivša zvijezda Liverpoola bi mogla ove sezone nositi broj 10.

Unatoč tome što je Coutinhova karijera na Nou Campu bila loša nakon transfera iz Liverpola od 142 milijuan funti u siječnju 2018. godine, Mundo Deportivo kaže da Ronald Koeman i dalje računa na njega.

S obzirom na njegovu važnost i dodatni pritisak koji bi to moglo izazvati, 29-godišnjak bi terbao razmisliti o nasleđivanju broj 10 od Messija, koji je prethodno preuzeo taj broj do Ronaldinha prije 13 godina.

Bio je jako povezan sa odlaskom iz Barce, ali sada izgleda da ostaje u klubu i igra ključnu ulogu u eri nakon Messija.

Coutinho je bez broja, a broj 10 je trenutno jedini koji je dostupan u momčadi – osim broja 25 koji je rezerviran za vratare prema pravilima La Lige.

Courinho je za Barcelonu upisao 90 nastupa i postigao 24 gola u svim natjecanjima.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!