NaslovnicaVijestiEvo ko je djevojka koja je utrčala na teren u finalu Lige...

Evo ko je djevojka koja je utrčala na teren u finalu Lige prvaka!

Liverpool je savladao Tottenham u Madridu (2:0) i po šesti put u klupskoj povijesti postao prvak Europe, a u prvom poluvremenu utakmica je prekinuta zbog nezvanog “gosta” na terenu. Djevojka koja je utrčala na teren u finalu Lige prvaka bila je oskudno odjevena u bikiniju, i naravno, privukla je mnoge poglede pripadnika jačeg pola.

djevojka koja je utrčala na teren

Sama utakmica nije donijela mnogo uzbuđenja, i možemo reći da nije ispunila očekivanja ljubitelja nogometa, koji su očekivali mnogo više, pogotovo od Tottenhama, a na kraju svakako najzadovoljniji mogu biti navijači Redsa.

Na samom početku utakmice, već u prvom minutu igre, nakon igranja rukom Mousse Sissoka Damir Skomina je pokazao na bijelu točku na Liverpool, a najstrožu kaznu izveo je Mohamed Salah i doveo Liverpool u vođstvo. U završnici utakmice, u 87. minutu, Divock Origi je postigao drugi gol i stavio tačku na “i” u večerašnjem finalu, za Liverpoolov šesti naslov prvaka Europe u povijesti.

Razočarani nogometni fanovi već su se požalili na društvenim mrežama kako je ovo jedno od dosadnijih finala, a mnogi su šaljivo napomenuli kako je najzanimljiviji detalj utakmice bilo utrčavanje na teren atraktivne plavuše, koju je naravno, vrlo brzo savladalo obezbjeđenje, te ju sprovelo van terena.

Nije dugo trebalo da se preko društvenih mreža otkrije njen identitet – naime, radi se o Kinsey Wolanski, djevojci poznatog YouTubera i prankstera Vitalyja Zdorovetskiyog, koji se takođe ‘proslavio’ prekidima velikih sportskih događaja, kao što su Svjetsko prvenstvo u nogometu i NBA, a spriječen je u planiranom upadu na Super Bowl.

Wolanski je večeras utrčala sa natpisom “Vitaly Uncensored” na svom bikiniju, promovišući novu Vitalyjevu online mrežu, na kojoj se nalaze eksplicitni sadržaji. Pošto mu je YouTube u više navrata brisao klipove, on je odlučio pokrenuti vlastitu mrežu na kojoj bi objavljivao sadržaje sa atraktivnim djevojkama.

S obzirom na to da je označen kao prijetnja na skoro svim velikim sportskim događajima, vrlo je moguće da je 27-godišnjem Zdorovetskiyu zabranjen ulazak u Španjolsku, a plan o prekidu finala Lige prvaka držao se daleko od očiju javnosti.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!