NaslovnicaVijestiEvo ko je sve nominovan za najboljeg igrača Premijer lige!

Evo ko je sve nominovan za najboljeg igrača Premijer lige!

Kako se sezona u najjačoj ligi na svijetu bliži kraju, tako se počelo raditi i na izboru najboljih igrača u protekloj sezoni, koji su se svojim igrama i zalaganjem na terenu istakli od ostalih.

Evo ko je sve nominovan za najboljeg igrača Premijer lige!

Uduženje profesionalnih fudbalera Engleske (PFA) objavilo je danas listu od šest igrača koji su ušli u najuži krug za osvajanje nagrade najboljeg igrača ove sezone u Engleskoj. Očekivano ili ne, na ovoj listi su se našla čak tri igrača aktuelnog lidera prvenstva ekipe Leicestera.

Za nagradu najboljeg će se boriti sljedeći igrači: Riyad Mahrez, Jamie Vardy i N’Golo Kante (Leicester City), Mesüt Özil (Arsenal), Dimitri Payet (West Ham United) i Harry Kane (Tottenham).

[su_bet365_live_koeficijenti]

S obzirom da su prošle godine vodili grčevitu borbu za opstanak u društvu najbolji, naminacija trojice njihovih igrača je zasta veliko priznaje za ekipu Leisecstera.

Ovogodišnji izbor će ostati upamćen i po tome što u najuži krug nije ušla nijedna skupocjena zvijezda iz Manchester Uniteda, Manchester Cityja, Chelseaja ili Liverpoola.

Zanimljivo, Harry Kane je i među kandidatima za najboljeg mladog igrača lige, a pored njega na listi se još nalaze: Dele Alli (Tottenham), Romelu Lukaku (Everton), Jack Butland (Stoke City), Philippe Coutinho (Liverpool) i Ross Barkley (Everton).

[su_bet_at_home_koeficijenti]

[excerptlist cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!