NaslovnicaVijestiEvo ko su mogući protivnici Hrvatske u osmini finala Eura

Evo ko su mogući protivnici Hrvatske u osmini finala Eura

Hrvatska je savladala Škotsku (3:1) u posljednjoj utakmici grupne faze Eura, u potpunosti nadigravši Škote na njihovom terenu u Glasgowu, te su se plasirali u osminu finala.

Vatreni su zahvaljujući boljoj gol-razlici, odnosno većem broju postignutih golova od Češke, koja je poražena od Engleske u Londonu minimalnim rezultatom (0:1), završili na drugom mjestu grupe D, sa četiri osvojena boda.

Hrvatska će u osmini finala igrati protiv drugoplasirane reprezentacije iz grupe E, u kojoj su Švedska, Slovačka, Španjolska i Poljska. U posljednjem kolu sastaju se Švedska – Poljska i Slovačka – Španjolska.

Ukoliko pretpostavimo da će Španjolci opravdati ulogu apsolutnog favorita protiv Slovačke u Sevilli, ishod druge utakmice će odlučiti ko će na okršaj sa Vatrenima. Ukoliko Šveđani ostanu neporaženi protiv Poljske, sastali bi se sa Hrvatskom u osmini finala, a u slučaju pobjede Poljske, Lewandowski i društvo bi zakazali ogled sa Vatrenima. Naravno, u slučaju već ‘uračunate’ pobjede “Crvene furije”.

Eventualni kiks Španjolaca dodatno komplikuje situaciju, te bi u tom slučaji i oni i Slovaci bili mogući protivnici Hrvatske u osmini finala. Španjolsku bi poraz eliminisao sa Eura, dok bi remijem prošli dalje kao jedna od trećeplasiranih reprezentacija (ali samo u slučaju da Poljska ne dobije Švedsku), te u tom slučaju ne bi mogli na Vatrene.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!