NaslovnicaVijestiEvo koga Dinamo ne može dobiti u grupnoj fazi Europske lige!

Evo koga Dinamo ne može dobiti u grupnoj fazi Europske lige!

Dinamo Zagreb se nakon sinoćnjeg remija protiv Sheriffa nije uspio kvalificirati u grupnu fazu Lige prvaka, te će svoj europski put nastaviti u Europskoj ligi. Bit će nositelji u tom natjecanju.

Evo koga Dinamo

Klub sa Maksimira je samim ulaskom u 4. pretkolo kvalifikacija za Ligu prvaka osigurao status nositelja u Europskoj ligi.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Koga Dinamo može točno dobiti u grupnoj fazi drugog najelitnijeg natjecanja u Europi saznat ćemo u petak kada bude održan ždrijeb, a kvalifikacije za Europsku ligu se igraju još danas.

Ono što već znamo jeste da Dinamo ne može dobiti Lyona, Napolija, Bayera, Lazija i Monaca.

Da podsjetimo da ove godine iz grupne faze Europske lige izlaze prva tri kluba. Prvi i drugi se bore u osmini finala, dok treći ide u Konferencijsku ligu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!